Ny sektion på SEOblog.dk: altid opdaterede SEO-nyheder

Jeg har her på SEOblog.dk lavet en afdeling med SEO-nyheder. Det er en oversigt af overskrifter fra danske og udenlandske blogs og fora der handler om Søgemaskineoptimering. Overskrifterne kommer fra de respektive kilders RSS-feeds, som der også er et link til.

SEO-nyheder på SEOblog.dk

Hvorfor?
“Hvorfor kan man ikke bare selv bruge en Feed-reader og så se lige præcis de feeds man selv har lyst til?” vil nogen måske spørge. Mit svar er: Dette er et tilbud til de som er for dovne til selv at konfigurere en feed-læser, og til de der har lyst til at skimme en masse seo-nyheder og på den måde blive inspireret. Jeg har selv haft lyst til en oversigt som denne.

Har du ideer?
Har du ideer til spændende SEO-kilder man kunne tilføje, så skriv en kommentar. Jeg forbeholder mig dog ret til kun at medtage forslag der har en vis kvalitet og opdateringsfrekvens.

Konceptet
Konceptet til denne nyhedsoversigt er lånt fra mit site Herald.dk – alle nyheder på et sted. Kan du lide at skimme mange nyheder, så skulle du kigge forbi der også.

7 tanker om "Ny sektion på SEOblog.dk: altid opdaterede SEO-nyheder"

  1. God ide, er lidt i tvivl om jeg vil komme til at bruge den da jeg har de fleste i min RSS reader – men om ikke andet kan man henvise nye SEOer til den – så har de et sted at starte 🙂

    Hvad siger du til ideen om en Black kategori ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *