Ændring af Googles Page Rank?

Det kunne se ud som om der er ved at ske en ændring i Googles Page Rank. En del af mine sites ser ud til konsekvent at være gået et nummer tilbage. Jeg har også lagt mærke til, at andres blogs er gået et nummer tilbage i PageRank.

Har nogen af jer også oplevet en ændring? Skriv gerne en kommentar.

Pixeleret afbildning af Googles Page Rank

Googles PageRank fremgår af Googles Toolbar, som kan downloades her. Du kan også tjekke Page Rank på en masse af Googles datacentre her.

Hvis jeg er heldig, så er den nedslående ændring bare midlertidig, hvilket jeg synes man har set før.

En spøjs ting er PageRank her på SEO blog.dk. Da jeg startede bloggen for en måned siden, viste det sig, at der stadig var en Page Rank på 3 på domænet. Dette undrede jeg mig over, da der ifølge archive.org ikke har været et website på domænet siden februar 2007. Denne glæde varede da heller ikke længere end til nu, hvor PR er 0.

5 tanker om "Ændring af Googles Page Rank?"

 1. Jeg har ikke umiddelbart oplevet nogle ændringer på mit eget site, men jeg har set eksempler på andre sites hvor PR har ændret sig lidt.

  Kunne man forestille sig at Google er ved at lave nogle opdateringer, enten for at deres toolbar PR skal blive et bedre værktøj, eller fordi de er ved at udfase deres Toolbar PR?

 2. Umiddelbart ville jeg tro, at ændringerene skyldes den normale regelmæssige opdatering af PageRank. Men har du hørt noget andet, Lars?

 3. Jeg har også oplevet disse ændringer som skete her i midten af januar…

  Havde et domæne på 4, som er gået ned til 3, og min personlige blog dnohr.dk har haft en lidt underlig historie, første gang jeg havde andet end nul havde jeg en pr på 3, hvorefter jeg fjernede noget galleri og ændrede lidt struktur, så røg jeg ned på 1 igen, ved denne update her i jan. er jeg så røget tilbage på de 3. Hvilket jeg selvfølgelig er glad for.

  Men undre mig dog stadig over deres metoder og argumenter nogle gange 🙂

 4. Hej Knut.
  Jeg har ikke hørt noget, men kan nu se at flere af mine sider som ikke tidligere havde pagerank har fået tildelt en “lille” 2’er. Ellers er der ikke sket nogle ændringer i forhold til mit eget site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *