Übersuggest – analyser søgeord med Googles Suggest

Google Suggest er den funktion hos Google der gætter sig til hvad du er ved at skrive i søgefeltet. Googles gætterier her tror jeg ikke er taget ud af den blå luft. Der er sandsynligvis en sammenhæng mellem det Google foreslår og så hvad der er populært at søge på.

Hvis du mere systematisk vil bruge resultaterne fra Google Suggest i din søgeordanalyse, så kan du benytte dig af værkstøjet Übersuggest. Her kan du:

 • Se de umiddelbare forslag fra Google
 • Indstille hvilke sprog du vil se forslag for
 • Se en udvidet liste over forslag for et søgeord
 • Downloade alle forslag i en tekstfil

Det er et meget simpelt værkstøj, men kan være til ret nyttig inspiration når man skal finde gode søgeord når man laver indhold til et website. Hvis man vil fordybe sig endnu mere i søgeordene, så kan man med fordel også bruge Googles søgeordsværktøj.

Übersuggest er set anbefalet af  http://seoanalyst.dk

9 tanker om "Übersuggest – analyser søgeord med Googles Suggest"

 1. Jeg vil ikke anbefale at bruge Googles Keywordstool, selvom det efterhånden er blevet standard. Resultaterne bygger på Google Adwords og de ord der bliver brugt i denne sammenhæng. I stedet vil jeg foreslå at bruge Google Insight, der også giver forslag til søgeord og man kan sammenligne søgevolumen over tid. Jeg har bemærket, at søgeord der i Keyword Tool ser søgte ud, men i Insight overhovedet ikke er søgte.

 2. Udemærket funktion, google kommer generelt med mange gode værktøjer som gratis kan bruges ift. seo. Dejligt med nogle der laver lidt anmeldelser af dem.
  Og et godt tip med Insigt også, tak for det.

 3. Det virker fint her – og det er da en glimrende service! Vil prøve at bruge den aktivt her senere når der skal laves en række indlæg.

  Jeg har dog lidt svært ved navnet på servicen.. “über”…

 4. Det er et super værktøj!

  Jeg bruger selv übersuggest til at lave indlæg med fokus på longtail søgninger. Men übersuggest ser ud til at være nede for tiden – eller er det kun mig?

 5. Hej Allan

  Det er en god ide du kommer med. Mit problem lige nu er, at jeg ikke har meget erfaring med SEO-software. Og mit indtryk er, at der er rigtig meget der bare vil trække pengene ud af folks lommer. men det kan være jeg tager ideen op, når jeg har lidt mere erfaring med SEO-software. Jeg er faktisk ved at få lidt erfaring med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *