Google-fokuseret syret design fra Wibroe, Duckert & Partners

Google spiller en kæmpe rolle inden for markedsføring. Det har reklameburauet Wibroe, Duckert & Partners taget konsekvensen af, og ladet søgninger på Google bestemme det meste af indholdet på deres website.

Billede af wibroe duckert & partners website der bruger Google

Man kan sige at Wibroe, Duckert & Partners har valgt at lade andre kilder beskrive sig selv. Og så længe de benyttede Google-søgninger viser nogle positive resultater, så giver det et flaterende billede af reklamebureauet. På den måde viser bureauet at de behersker reputation-management på nettet, at de har gode referencer og at de er meget kreative.

Et lille paradoks er, at sitet er lavet i frames, som ikke er særlig søgemaskinevenligt.

7 tanker om "Google-fokuseret syret design fra Wibroe, Duckert & Partners"

  1. Tåbeligt…

    For mig skriger det der “amatører som ikke gider lave et ordentligt website”. Det er da korrekt at Google piller en stor rolle, men jeg vil da til en hver tid foretrække firmaets egne ord på deres eget website. Hvis jeg har bruge for at finde noget om dem på Google skal jeg nok selv gå til Google.

    Og som du siger er der anvendt frames, hvilket jo er direkte perverst…

  2. Nu har SEOmekanikeren været i drillehjørnet, og skrevet en artikel som skubber sig ind på Wibroe, Duckert & Partners hjemmeside, og ødelægger det sjove design. Moralen må være, at man nok aldrig skal stole på Google.

  3. Og nu har Lars Bacmann skrevet et indlæg, så han også er en del af deres website. Lige nu figurerer han på samtlige af Wibroe, Duckert & Partners sider, undtagen case4, kontakt og peoplegroup.

    Til gengæld er SEOmekanikeren kommet lidt ned på siden og wdp.dk er kommet op på førstepladsen i deres Google-forside. Det kunne tyde på at der er blevet udført noget SEO på Wibroe, Duckert & Partners website.

  4. Pingback: Wibroe, duckert og partners nakkes af SEO eksperter | Grafisk Heksekedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *