7 SEO-metoder Google ødelagde i 2007

SEO (søgemaskineoptimering) er en disciplin, hvor Google suverænt bestemmer spillereglerne. Og hvis rigtig mange forsøger at udnytte og misbruge reglerne, så må Google ændre reglerne. Brett Borders har på Copy Brighter lavet en liste over 7 spilleregler som blev ændret i 2007, og hvor Google fjernede eller reducerede følgende SEO-metoder:

  1. Reciprokke Links Det bliver for alvor tydeligt at gensidig linkning ikke længere fungerer så godt som det tidligere har gjort. Dog er der på Copy Brighter diskussion i kommentarerne, om at det stadig kan virke hvis den gesidige linkning er tematisk relateret.
  2. Kommandoen “site: *** -sljktf” Med denne kommando kunne man tidligere se alle de sider på ens website der befandt sig i supplemental indeks. I december afskaffes supplemental indeks helt fra Googles resultatsider. Supplemtal indeks kunne give et hint om hvilke sider der trængte til forbedringer eller med fordel kunne redirectes.
  3. Indeks links Google devaluerede Indekssiders Page Rank når de solgte links.
  4. Synlig linkhandel Hele branchen med tekst link reklamer er blevet suspekt.
  5. Netværk for betaling af blogposter Denne industri, som herhjemme i de små startede sbonsor.dk og bloggerwave.dk, mistede lidt vind i sejlene efter Googles afstandtagen fra betalte links.
  6. Dominering af søgeresultater med subdomæner Tidligere kunne man vha. subdomæner dominere de 10 første søgeresultater. Denne metode til reputation management og kontrol over konkurrenter er ikke så let muligt længere. Der er dog undtagelser.
  7. “10 blå links” Med opkomsten af resulater fra youtupe, billede og lignende sammenholdt med Wikipedias stadige styrkelse og Knols fremkomst, bliver der stadig mindre plads til traditionelle søgeresultater.

Listen er først set hos WeXo

En tanke om "7 SEO-metoder Google ødelagde i 2007"

  1. Pingback: www.anyhed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *